Gazelle batteriskemaer

Hvor langt har du brug for trædeassistance!

Cykler du tit korte ture, eller er du til cykling hele dagen? Hvor langt du kan cykle med el-trædeassistance afhænger i høj grad af batteritypen. Gazelle har et bredt udvalg af batterier til at kombinere med cykelmotorer, så du altid kan få en kombination af batteri og motor, der passer til dit cykelbehov. Du skal blot vælge det batteri, der passer bedst til dig. Og det er nemt ved hjælp af vores overskuelige skema!

Hvor langt kan jeg cykle på en el-cykel?

Kan oplades, hvor som helst der er en stikkontakt

På arbejde, på terrassen, på ... du kan genoplade det nemt aftagelige batteri på din el-cykel, hvor som helst der er en stikkontakt. På nogle modeller er der oven i købet et magnetisk stik, så det er endnu nemmere at forbinde opladeren og batteriet. Alt efter hvilket batteri du har, tager det 5-9 timer at genoplade et helt afladet batteri. Det betyder, at din el-cykel er 100% klar til brug efter arbejdsdagen eller natten over.

Hvor langt du kan cykle med el-trædeassistance afhænger i høj grad af batteritypen. Se vores batteriskemaer nedenfor med de tilhørende rækkevidder!

Bosch Active Line batteriskema

Gazelle hybridcykler med et Bosch Active Line batteri præsterer en rækkevidde på op til 180 km*, så du kan cykle i længere tid med trædeassistance. Cykler med dette batteri er velegnet til både flade og bakkede veje.

Bosch Performance Line batteriskema

Gazelle hybridcykler med et Bosch Performance Line batteri præsterer en rækkevidde på op til 154 km*. Disse cykler er velegnede til både flade og bakkede veje (maks. 60 Nm**).

 

Bosch Performance Line Speed batteriskema

Gazelle hybridcykler med et Bosch Performance Line batteri præsterer en rækkevidde på op til 134 km*. Disse cykler er velegnede til både flade og bakkede veje (maks. 60 Nm**).

Shimano Steps batteriskema

Gazelle hybridcykler med et Bosch Performance Line batteri præsterer en rækkevidde på op til 145 km*. Disse cykler er velegnede til både flade og bakkede veje (maks. 50 Nm**).

Impulse batteriskema

Ved køb af en Gazelle hybridcykel med Impulse centermotor kan du vælge mellem 3 batterier (sølv, guld og platin) med forskellig strømkapacitet og rækkevidde fra 50 km op til 160 km*.

Panasonic batteriskema

Ved køb af en Gazelle hybridcykel med Panasonic motor i forhjulet kan du vælge mellem 4 batterier (bronze, sølv, guld og platin) med forskellig strømkapacitet og rækkevidde*.

* Maks. moment er en måleværdi, der viser, hvor stor trækkraft motoren kan yde under de gunstigste forhold for det elektriske system.
**Rækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene,batteriets alder og den indstillede trædeassistance.

Mine gemte cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
Mine sammenligne cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}