Gazelle el-cykelmotorer

Enhver kan få brug for et lille ekstra skub i ny og næ. Med en Gazelle el-cykel har du en pålidelig rejsekammerat, hver gang du cykler. Uanset om du cykler dagligt, tager en tur i ny og næ eller er vild med de helt store udfordringer, har Gazelle løsningen til det.

Vil du vide, hvordan en el-cykel fungerer? Så se her!

Centermotor eller motor i forhjulet?

En Gazelle med en Panasonic motor i forhjulet giver et diskret skub. Vil du have en stærk, manøvredygtig cykel? Så er en Gazelle med en Impulse eller Bosch centermotor et rigtig godt bud. Hvert system har sine fortrin. Og i vores komplette sortiment er du sikker på altid at kunne finde en el-cykel, der passer til dig.

Centermotor

Vil du cykle op ad bakke med lethed, ankomme afslappet til arbejdet eller manøvrere nemt på cykel ad slyngede stier? Ingen udfordring er for stor til en Gazelle med centermotor. Motorens lave placering midt på cyklen gør en Gazelle rap at cykle på, samtidig med at vejgrebet er optimalt.

Se alle dine el-cykler

 

Motor i forhjulet

Brug for et lille ekstra skub i ny og næ, uden du rigtig kan mærke det? Så skal du vælge vores el-cykel med motor i forhjulet. På grund af den smarte konstruktion ser Gazelle modellerne med motor i forhjulet ud som en almindelig cykel, og det er ligesom at cykle på en almindelig cykel, når motoren er slået fra. Desuden er motorer i forhjulet stort set lydløse, så ingen hører, når du kommer cyklende.

Se alle dine el-cykler

 

 

Panasonic voorwielmotor

Vil du gerne vide, hvordan en el-cykel virker?elcy

 

Mine gemte cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
Mine sammenligne cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}