Gazelle el-cykler

En smuttur til forretninger, ankomme afslappet til arbejdet eller suse op ad en bakke! Med en Gazelle el-cykel har du altid den perfekte ledsager, hvad enten det er til pålidelig transport i hverdagen eller til sporty cykling for at holde pause fra den daglige trummerum. I vores komplette sortiment får du ikke problemer med at finde en el-cykel, der passer til dig. Og Gazelles altid driftsikre kvalitet garanterer dig mange års cykelfornøjelse.

En Gazelle giver dig lyst til at cykle.

Hvilken el-cykel passer til mit behoy? Vi hjælper dig med at vælge!

 

Når du vil købe en el-cykel

Hvad du skal være opmærksom på?

Med et så stort sortiment af el-cykler at vælge imellem kan det være svært at se forskel. Vi forklarer dig gerne, hvad du skal være opmærksom på, når du vil købe en el-cykel. Så er du sikker på at få den Gazelle, der passer præcis til dig og dit cykelbehov. Og det er godt vide, for en Gazelle holder rigtigt længe!

Bosch Middenmotor

Elmotorer

Centermotor eller motor i forhjulet

En Gazelle giver dig mulighed for at vælge enten en centermotor eller motor i forhjulet. Centermotorerne er fra Impulse eller Bosch, og motoren i forhjulet er fra Panasonic. Hvert system har sine fortrin.

Se, hvilket el-system der passer til dig

 

Batterier

Hvor langt har du brug for trædeassistance?

Når du skal vælge en Gazelle el-cykel, vælger du også, hvor stor rækkevidde din el-cykel skal have med motorassistance. På grund af cyklernes smarte konstruktion kan du vælge imellem flere batterier, uanset hvilken el-cykel det er til. Så du kan helt sikkert finde en Gazelle, der passer præcis til dig. 

Se vores udvalg af batterier med forskellige rækkevidder

Accu en actieradius Gazelle

Cykelcomputer

Følg med i, hvordan du cykler

På Gazelles tydelige og nemt overskuelige display på styret har du straks overblik over alle de vigtige oplysninger. Hvor hurtigt cykler jeg? Hvor langt kan jeg cykle endnu med motorassistance? Hvor langt har jeg cyklet? Det kan du se på displayet.

Få mere at vide om vores displays

ET KOMPLET OG OVERSKUELIGT SORTIMENT

Find nemt den rigtige cykel til dig

I det store udvalg af Gazelle el-cykler kan enhver finde den helt rigtige cykel. Cykler du mange km ude på landet eller til arbejde? Eller har du bare brug for lidt trædeassistance af og til, når du cykler i modvind eller har tung bagage med? Hos os kan du altid finde en el-cykel, der passer til dig. For at give vores kunder et klart overblik over vores store sortiment af el-cykler har vi inddelt dem i 3 kategorier.

Comfort: den alsidige el-cykel

Gazelle Comfort modeller har et minimalt vedligeholdelsesbehov. De er ideelle til enhver, der ønsker en cykel uden bøvl. Vores Comfort-cykler giver den helt rigtige trædeassistance til daglige cykelture.

Comfort e-bikes >

Trekking: sporty turcykling

Lav vægt, smart nytænkning og mange gear gør Gazelles Trekking-modeller til sporty kilometerslugere. Disse letkørende cykler er perfekte til daglig brug eller cykelferie langt hjemmefra.

Trekking e-bikes >

Lifestyle: smart design

Du gør et flot indtryk på en Gazelle Lifestyle-cykel. Disse cykler har ikke bare el-cyklens komfort, men er også i et fantastisk smart design.

Lifestyle e-bikes >

Hvilken e-bike vil passe mig?

 

Mine gemte cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
Mine sammenligne cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}