Om Gazelle

Ride like the Dutch!

Din cykel skal give dig lyst til at cykle igen næste dag. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Det skal tværtimod give dig ny energi. Så du nyder omgivelserne, at være ude i det fri og at glide gennem landskabet. Du smutter let forbi bilkøerne i bytrafikken og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen, så du har fået slappet af, når du kommer hjem…

Derfor gør en cykel sig kun fortjent til at være en Gazelle, hvis den har den perfekte tre-kombination af herligt letkørende egenskaber, smart konstruktion og robust kvalitet. Hos Gazelle tror vi på: jo bedre din cykel er, jo oftere får du lyst til at cykle! Helt tilbage siden 1892 har vi lagt alle vores kræfter i at fremstille cykler af den allerbedste kvalitet, så de er så letkørende og komfortable at cykle på som overhovedet mulig. Det er derfor, at en Gazelle giver dig “lyst til at cykle” hver dag.

Om Gazelle

Royal Dutch Gazelle har ca. 450 ansatte på fabrikken i Dieren, hvor der produceres mere end 300.000 cykler om året. Gazelle er den førende leverandør i Holland og gør desuden en stor indsats for at udbygge virksomheden internationalt. Helt fra virksomhedens grundlæggelse i 1892 har kvaliteten altid stået i første række.  I 1996 blev Gazelles kvalitetssystem certificeret efter ISO-9001. Gazelle er Hollands eneste cykelproducent med denne certificering.

Vi er stolte over vores kongelige hæderstitel, som vi blev tildelt af Prinsesse Margriet i forbindelse med fejringen af vores 100-års jubilæum i 1992. Det er en ære, som yderligere forstærker vores moralske forpligtelse til fortsat innovation, så vi kan holde os på forkant med udviklingen med smart opfindelser, der gør cykling endnu mere fornøjeligt eller nemmere.

Hos Gazelle tror vi på: jo bedre din cykel er, jo oftere får du lyst til at cykle! Helt tilbage siden 1892 har vi lagt alle vores kræfter i at fremstille cykler af den allerbedste kvalitet, så de er så letkørende og komfortable at cykle på som overhovedet mulig. Det er derfor, at en Gazelle giver dig "Lyst til at cykle" hver dag.

Læs vores historie

Tre-kombination

Du vil få mere lyst til at cykle, når din cykel er en perfekt kombination mellem letkørende egenskaber, smart konstruktion og robust kvalitet. For os gælder det, at en cykel kun er værdig til at bære Gazelles navn, hvis den opfylder disse tre kriterier.

Letkørende egenskaber - Nemt og komfortabelt
Uanset om du vil cykle hurtigt igennem byen, eller skal på en længere tur, er det vigtigt at du får en let køreoplevelse. Derfor laver vi vores cykler lettere hver gang ved at anvende lettere materialer, alt imens vi bevarer vores høje kvalitet. Faktisk er vores elektriske cykler 10% lettere end cykler af en tilsvarende kvalitet. Hvis du gerne vil have en let køreoplevelse, skal du vælge en af vores specielle Lite modeller.

Smart konstruktion - Flot og gennemtænkt
At vælge cykel er en personlig ting. Derfor tilbyder Gazelle et bredt sortiment af modeller, prisklasser og farver. Du kan helt sikkert finde den, der passer perfekt til dig! Gazelle arbejder konstant på yderligere at forfine konstruktionen og designet af sine cykler. Et eksempel herpå er den smarte integrering af kabler og lygter i cyklen, som både beskytter disse og samtidig ser rigtig elegant ud. Mange af vores elektriske, city og leisure cykler er udstyret med disse komponenter.

Robust kvalitet - Slidstærk og sikker
Når du køber en ny cykel, vil du ikke have nogen bekymringer. Hos Gazelle forstår vi det. Derfor giver vi dig ikke mindre end 10 års garanti på alle stel og uaffjedrede forgafler. Vi giver 5 års garanti på affjedrede forgafler og 2 år på alle øvrige komponenter. Lakken på en Gazelle er uopslidelig, stenhård og ridsefast uanset farven. Fordelene ved denne slidstyrke er lavere omkostninger til vedligeholdelse og en god brugtpris samtidig med, at du får den optimale cykeloplevelse.

Gazelle drie eenheid robuust Gazelle drie eenheid Licht fietsen Gazelle drie eenheid slim design
Mine gemte cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
Mine sammenligne cykler
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. kr. {{ item.Price }},-
{{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }}